ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κύπρια ποδοσφαιρίστρια μίλησε στο {TS} από την Σουηδία: «Κάνουμε κανονικά προπονήσεις – Κανένας κλεισμένος στο σπίτι»

Κύπρια ποδοσφαιρίστρια μίλησε στο {TS} από την Σουηδία: «Κάνουμε κανονικά προπονήσεις – Κανένας κλεισμένος στο σπίτι»

Η διεθνής Κύπρια ποδοσφαιρίστρια, Έλενα Αριστοδήμου, επίσημα από την 24η Φεβρουαρίου 2020 ανήκει στην ομάδα της Σουηδίας Eskilstuna United DFF.

Διαβάστε: 

Έκλεισε και ΕΠΙΣΗΜΑ η μεγάλη ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ της 18χρονης Κύπριας στη Σουηδία – Πρώτες δηλώσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τις υποχρεώσεις που είχε με την Εθνική Γυναικών Κύπρου την 11η Μαρτίου στο παιχνίδι με την Εθνική Αλβανίας στο «Αμμόχωστος», αναχώρησε μετά από μερικά 24ωρα για τη Σουηδία για να ενσωματωθεί με την ομάδα της.

Με το πέρας των ημερών, εξαπλώθηκε ο κορονοϊός παντού, σε όλο τον κόσμο, με το Themasports.com να επικοινωνεί με την Έλενα Αριστοδήμου για να μας μεταφέρει την όλη κατάσταση που επικρατεί εκεί στη Σκανδιναβική χώρα και το εάν υπάρχει δράση…

«Κανένας δεν είναι κλεισμένος στο σπίτι. Η κυβέρνηση από όσο γνωρίζω δεν έχει λάβει μέτρα, εκτός του ότι το πρωτάθλημα μας, αλλά και το κύπελλο, έχουν αναβληθεί, αλλά προπονήσεις κάνουμε κανονικά.  Η κάθε ομάδα παίρνει τα δικά της μέτρα όσον αφορά τις προπονήσεις, πως θα προστατευθούν, κτλ…  Αλλά δεν έχει κάτι σίγουρο ακόμη για το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, περιμένουμε να μας πουν».

Ρωτώντας την δηλαδή εάν μπορεί να κυκλοφορεί ο κόσμος εκεί όποτε θέλει και όπου θέλει μας απάντησε: «Ναι μπορεί όποτε και οπουδήποτε να κυκλοφορεί…».

Για το εάν αποφεύγονται στις προπονήσεις της ομάδας της οι χειραψίες και οι κοντινές αποστάσεις, η Έλενα Αριστοδήμου, μας επισήμανε «Όχι… Κάνουμε κανονικά προπονήσεις εμείς, έχουμε, όμως, αντισηπτικό και βάλουμε πριν να μπούμε στα αποδυτήρια, πριν να βγούμε για προπόνηση και όταν θα πάει πίσω στα αποδυτήρια.  Υπάρχουν ομάδες, όμως, που έχουν σταματήσει τις προπονήσεις.  Η κάθε ομάδα παίρνει ότι μέτρα θέλει, αλλά θα σταματήσουμε και εμείς για 10 μέρες, επειδή ακυρώθηκε η χρονική περίοδος που θα ήμασταν σε απραξία (σ.σ διακοπές) το ερχόμενο καλοκαίρι, μιας και θα αργήσει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Την ρωτήσαμε εάν σκόπευε, ή σκοπεύει να έρθει Κύπρο, όταν δεν θα έχει προπονήσεις, μας απάντησε ότι δεν θα το πράξει αυτό, μιας και πέρα του ότι δεν υπάρχουν πτήσεις, θα έπρεπε να ήταν και σε καραντίνα για 14 μέρες τουλάχιστον με τα μέτρα που υπάρχουν στη χώρα μας.

Διαβάστε επίσης: 

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Κύπριος παίκτης που αγωνίζεται στη Γερμανία ΜΙΛΗΣΕ στο {TS} – «Θα έπρεπε να κάνω την εξέταση…»

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ-Κύπρια ποδοσφαιρίστρια στο ThemaSports: «Εγκλωβισμένη» στην Αγγλία – «Δεν ακούνε, γυρίζουν…»

 

The post Κύπρια ποδοσφαιρίστρια μίλησε στο {TS} από την Σουηδία: «Κάνουμε κανονικά προπονήσεις – Κανένας κλεισμένος στο σπίτι» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top